Hvor meget kan det her olieabsorbent klare?

Det vigtigste at sige med sådan noget absorberingsgranulat her, der tager dig af olie, som vi skal beskæftige os med her, er, at man er hurtigt ude.
Og det kender du jo fra, når du spilder noget derhjemme på gulvet, at det kan brede sig hurtigt, hvis man ikke inddæmmer det og forsøger at tørre/suge det op.
Man skal selvfølgelig ikke ile over hals og hoved for at få gjort noget ved det, for så kan man ende med, at man bare skaber endnu flere uheld derhjemme, men man skal bestemt heller ikke nøle med det, for så skal man bruge endnu større midler til at tørre det hele op med.
Og så er der jo også det med, at det kan tørre ind og sætte sig som plamager, og det kender man bestemt fra en selv med, at der er forskel på, om det er almindeligt vand, eller om det er sukkervand.
Forestil dig så lige, at man har noget oliespild derhjemme i garagen eller værkstedet!
Så skal der jo handles hurtigt, inden det sætter en masse pletter, men man skal så sandelig også sørge for, at det ikke ender nede i undergrunden!

Således er der god grund til at bruge det her olieabsorbent

Hvis det ender nede i undergrunden, så kan man faktisk ende med at have en grund, som der ikke må bygges på, og hvis man så jo netop allerede har et hus der, så er det meget, meget svært at sælge.
Så man kan nok se, at der er store konsekvenser på mange fronter ved ikke at få styr på det olie i tide, og det gælder både, om det er i professionelt regi, eller om det sker i privaten.
Og sådan noget olie er jo dyrt, så man skal gøre sit for at passe på det, men hvis uheldet endelig er ude, så skal man have fat på det hurtigt igen, også selvom det ender med at blive et restprodukt, som man bare må smide ud, og man så må acceptere, at man har at gøre med et affaldsprodukt nu, hvor det endte med at blive en udgift, som man ikke tjente penge på.