Vejens flotteste græsplæne

Græsset er altid grønnere i naboens have

På villavejen kan der godt være intern konkurrence om at have nabolagets grønneste og flotteste græsplæne. Der går ofte sport i indbydende haver, og nogle husejere bruger flere timer i haven. Græs udgør størstedelen af de fleste haver, så der er ikke noget at sige til, at husejerne plejer plænerne så meget, som de gør.

Græs er også fundamentalt for flere kommuner, virksomheder og klubber. Måske du selv kender den overvældende følelse af at stå ved første hul på golfbanen, når græsset skinner lysende grønt. Det kan motiverer enhver sportsmand – både på golfbanen til fodboldbanen.

Hvordan plejer man græsplænen samtidigt med, at man passer på miljøet?

Måske du er på jagt efter et vidundermiddel, der kan forskønne din have, sportsbaner eller lignende. Hvis det er tilfældet, så er det helt sikkert en god idé at overveje at bruge gødning til græsset. Det øger væksten, og det får helt sikkert din nabo til at kigge en ekstra gang over plankeværket eller hækken – hvilken drøm!

Har du endnu ikke forsøgt dig med gødning til plænen, så skal du gøre dig nogle overvejelser inden du køber noget. Det er nemlig sådan, at man faktisk godt kan få bæredygtigt gødning til plænen. Når man gøder plænen, så kan man nemlig godt undgå pesticider og anden gift. Find bæredygtigt plæne gødning hos TourTurf, der er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i professionelle græsplejeprodukter med omtanke for miljøet. Hos dem finder du et stort udvalg af organiske produkter, der forebygger en række problemer, og gør plænen ekstra grøn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *