Postkasse stickers gør det hele lidt sjovere

Der er mange morsomme måder, hvorpå man kan anføre, hvem der bor i en bestemt bolig, for det behøver jo ikke være en kedelig måde, som man skriver navnet eller navnene på postkassen.
Sådan en postkasse fylder jo som regel en del, når man sammenligner med, hvor meget sådan nogle navneskilte dertil fylder, så man kan da lige så godt udnytte postkassen. Det er der alt for mange, der ikke gør.
Det kan være en frygt for, at man pynter den for meget, så postvæsenet med videre ikke kan afkode, hvem der bor i den bolig, som postkassen hører til, men derfor skal man jo bare gøre sådan, at den “pynt”, som der er til postkassen, alt sammen er information angående husstanden.
Det kan være alt fra husnummeret til navnene af afbildninger af, hvem der bor inde i husstanden. Se bare på sådan noget som Postkasse stickers.
Der er virkelig mange sjove muligheder her, som du kan se.

Med postkasse stickers bliver postkassen sjovere at se på

For man kan nøjes med at have nogle meget tydelige navne på, hvem der bor i hjemmet, men man kan også vælge nogle lidt sjovere skrifttyper, eller man kan vælge at tilføje små tegneserieudgaver af en selv og de andre, der i hjemmet, som der anviser, hvem der er hvem i huset.
Hvem har ikke altid drømt om at have deres egne tegneseriefigur?
Man skal så helst sørge for, at navnene er sat ved de personer, som der er angivet, for ellers kan det komme til at se mærkeligt ud – men det kan jo være med vilje, at man gør det, fordi man synes, det kunne være sjovest på den måde.
Så har man pludselig fyldt den postkasse helt ud med pynt, men det er informativ pynt, som man nærmest på lang afstand kan se, så der ikke bliver nogen tvivl om, hvem der bor her.
Dem, der skal levere post, kan allerede på lang afstand begynde at finde det frem, de skal aflevere, for de kan hurtigt se, hvem der bor der.