Pantebrevslån med en uforpligtende ansøgning

Det er dejligt at man kan låne penge, også selvom banken siger nej til en – for jeg har oplevet at få et nej, og være så heldig at kunne låne penge via et pantebrevslån. Det hele kom sig af, at jeg ville låne nogle penge til at forbedre min bolig, og så lige lidt ekstra, så der også kunne blive til en rejse mens håndværkerne gik og lavede det der skulle laves. Banken sagde pænt nej tak, og jeg var dybt forundret, da jeg selv havde den opfattelse at min økonomi var god – og jeg betalte da altid det jeg skyldte. Jeg var en del irriteret, og begyndte at se efter alternativer – så jeg alligevel kunne få min renovation og rejse. Jeg gik på nettet og søgte lån pantebrev og hvad der var af muligheder, og fandt til sidst simpelkredit.dk

Pantebrevslån fra simpelkredit.dk

Jeg havde en del friværdi i mit hus, som jeg kunne benytte til at få lavet et pantebrevslån – det havde jeg læst mig frem til på deres hjemmeside. Så jeg lavede en uforpligtende låne ansøgning for at se om de så også ville sige nej. Der gik ikke et døgn, så havde jeg et lånetilbud i min mail boks – og da det så rimeligt ud, og lånevilkårene var gennemskuelige, slog jeg til med det samme. Fra jeg fik min ansøgning godkendt, og til jeg havde pengene til håndværkerne og rejsen, gik der heller ikke lang tid – Det var nemt, hurtigt og sikkert. Jeg har fået renoveret huset, og været på rejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *