Få tegnet nogle billige forsikringer i god tid

Vi mennesker er desværre ikke så gode til at forebygge, som vi er til at bekæmpe, og det kan da nogle gange have sine fordele, så man ikke går og bekymrer sig, men omvendt er det surt, hvis der sker noget med en, indboet, rejsen eller andet, som man kunne have rettet op på i tide, hvis man havde tænkt sig om.
Det gør det jo også til en spændende verden, er vi er så forskellige med hentydning til, hvordan vi tager os af sagerne, om vi klarer dem på forskud, eller vi tager dem, som de kommer – sådan kan vi lære en del af hinanden.
Således kan man have forskellige tilgange til det med begrebet erhversforsikring, selvom det jo på ingen måde er noget nyt, og det har fandtes i forskellige former gennem tiden, hvor der måske er nogle, der ligefrem har set på det som beskyttelsespenge.
Andre ser på det som penge ud af vinduet, som de aldrig får udnyttet, mens andre ender hos de dårlige forsikringsselskaber, mens der atter er dem, som der sover bedre om natten, når de ved, at de har tegnet gode erhvervsforsikringer.

Det er bedre med en erhvervsforsikring end ingen

For mange handler det jo om pengene, for det kan være dyrt at tegne en erhvervsforsikring, men derfor skal man bare gå efter de billige, for de kan være lige så gode som de mere dyre af slagsen.
Der er jo ingen grund til at betale overpris for et produkt, som man kan få tilsvarende til en billig penge.
Men det er dog vigtigt, at man får den tegnet hurtigere end hurtigt, for man ved aldrig, hvornår man får brug for den, og der er sjældent nogle forsikringsselskaber, der vil have noget med dig at gøre, når først ulykken er ude – ellers skal alarmklokkerne ringe hos dig.
Man vil ærgre sig gevaldigt, når man endelig har brug for sådan en forsikrings fordele, og man så ikke kan få dem, hvorfor det netop er bedre, at man tegner en billig en, end man slet ikke har en.